Det blev en målrik historia när UFC Akademi förlorade mot Sunnanå under söndagen. Hemmalaget vann med 4-3.

UFC Akademi har haft det tungt med målskyttet i inledningen av division 3. Men mot Sunnanå skulle det lossna, problemet var bara att hemmalaget gjorde ett mål mer.
Sunnanå satte 1-0-målet redan i den andra spelminuten och gick sedan till halvtidsvila med 2-0 efter ytterligare ett mål bara minuter innan domaren blåste av den första halvleken.

UFC Akademi och Yoel Embaye hittade dock en reducering med halvtimmen kvar att spela men Sunnanå svarade direkt. Aleksandar Sorgic gjorde 3-1 för Sunnanå och med sju minuter kvar satte Enis Beqiraj 4-1 och då trodde de flesta att matchen var över. Men UFC Akademi satte då in en rejäl offensiv och inhoppande Ushindi Yermos satte både 4-2 och 4-3. Närmare kom dock inte UFC Akademi som kasserade in sin fjärde förlust i årets seriespel.

Sunnanå SK – UFC Akademi 4-3 (2-0)
Målen:
1-0 (2) Mostafa Heydari, 2-0 (43) Ayanle Ismail Ahmed, 2-1 (61) Yoel Embaye, 3-1 (65) Aleksandar Sorgic, 4-1 (83) Enis Beqiraj, 4-2 (86) Ushindi Yermos, 4-3 (89) Ushindi Yermos