Snacka om överkörning! UFC Akademi vann lördagens möte mot Vasalund med hela 11-0(!).

Det blev en målfest utan dess like när Vasalund gästade UFC Akademi under lördagen. Oscar Strangert inledde målskyttet redan efter sju minuter, Adam Sandström utökade till 2-0 fyra minuter senare och innan pausen satte Winuka Wijayatunga trean för hemmalaget.

Andra halvlek skulle bli än mer målrik för UFC Akademi. Man gjorde hela åtta mål under den andra halvleken och säsongens största seger var ett faktum.

I och med segern leder UFC Akademi P17 Allsvenskan Norra Nedflyttningsserie på samma poäng som GIF Sundsvall, dock med två matcher mer spelade. Härnäst väntar Älvsjö AIK på hemmaplan den 12:e oktober.

P17 Allsvenskan Norra Nedflyttningsserie, omgång 10
UFC Akademi – Vasalunds IF 11-0 (3-0)
Målen:
1-0 (7) Oscar Strangert, 2-0 (11) Adam Sandström, 3-0 (37) Winuka Wijayatunga, 4-0 (51) Adam Sandström (straff), 5-0 (55) Olle Sandkvist, 6-0 (60) Johannes Layton, 7-0 (73) Adam Sandström, 8-0 (79) Johannes Layton, 9-0 (80) Adam Sandström, 10-0 (88) Ludwig Olofsson, 11-0 (90) Oscar Strangert