Umeå FC Sommarakademi 2017

För sjunde året i rad arrangerar vi årets roligaste fotbollshändelse, Umeå FC:s Sommarakademi i samarbete med Umeå Energi. Förutom massvis med fotbollsträning och skoj så utökar vi innehållet i årets Sommarakademi för de speciella åldersgrupperna!

Vi ser fram emot att träffa dig i sommar!

När
Vecka 25: 19-22 juni kl. 09.00 – 15.00 (återkommer om plats)
Vecka 33: 15-18 augusti kl. 09.00 – 15.00 (återkommer om plats)

Gruppindelning
P03, P04, P05, P06, P07, P08 och målvaktsgrupp (blandade åldrar). Alla målvakter kommer att träna tillsammans före lunch för att sedan träna med sina åldersgrupper.

Anmälan
Anmälningarna öppnar torsdag den 4 april kl 18.00. Ni kan anmäla er på www.ufc.se (gå in under fliken ”Akademi”) eller på www.ufcakademi.se (tryck på länken ”Sommarakademi”).

Kostnad
2.200 kr/deltagare
I detta pris ingår förutom mycket fotbollsträning även lunch, mellanmål, tröja (Adidas), shorts (Adidas), strumpor (Adidas), boll (Adidas) och vattenflaska (i målvakternas kläduppsättning är det en långärmad tröja istället för en t-shirt. Ej byxor.)
Deltar man under båda veckorna blir kostanden 3.900 kr (en uppsättning kläder ingår i kostnaden).

Betalning
Kostnaden för att delta i Sommarakademin är 2.200 kr/deltagare. När betalningen nått klubben bekräftar vi er anmälan via mail och anmälan ses då som definitiv.
Avgiften betalas till bankgiro 190-4804, märk betalningen med deltagarens namn och åldersgrupp (t.ex. Johan Johansson P04). Beloppet betalas senast måndag 30 maj (v25) resp. måndag 25 juli (v33). Om återbud styrks med läkarintyg innan eller under akademiveckan betalar vi tillbaka 1800 kr.

Umeå FC Akademipolicy
När man deltar i Umeå FC:s akademiverksamhet bär man på ett stort ansvar. Vi vill att alla deltagare i våra akademier ska känna sig trygga och ha roligt när man tränar och umgås tillsammans. Därför har klubben tagit fram fyra ledstjärnor som vi vill att våra akademideltagare ska följa.

I Umeå FC:s akademiverksamhet visar vi alltid kamratskap gentemot idrottskompisar, oavsett kön, hudfärg, religion, kultur och sexualitet.
I Umeå FC:s akademiverksamhet tar vi därför aktivt avstånd mot våld, mobbning, rasism, droger och dopning.
I Umeå FC:s akademiverksamhet ger vi alltid 100% på träningar. Man stöttar och hejar alltid på sina kompisar.
I Umeå FC:s akademiverksamhet uppträder vi på ett juste sätt gentemot lagkompisar, ledare, föräldrar och åskådare.

Om det är du som föräldrar som gör anmälningen vill vi att ni informerar ert barn om detta. Denna information kommer även att tas upp av ledarna vid första samlingen av sommarakademin.

Mer information
Schema och annan aktuell information kommer att via e-post att skickas ut i början av juni resp. slutet på juli. Ni hittar även information på ufc.se och ufcakademi.se.

Sociala medier
På klubbens sociala medier (twitter, instagram och facebook) kommer vi även ut med information, nyheter och tävlingar i samband med Umeå FC:s sommarakademi. Följ oss idag!
Twitter: @umeafc
Instagram: @umeafc
Facebook: facebook.com/umeafcofficiell

Vid frågor och övrig information: Kontakta Christer Wikström 070-314 18 18 eller sommarakademi@ufc.se.

I samarbete med Umeå Energi
Umeå Energi sida