UFC Akademi åkte på sin andra förlust för året när man förlorade med 2-0 mot Notviken på lördagen.
– Vi har okej chanser, men sätter dem inte, sade tränare Mathias Johansson efter matchen.

Exakt så var det inledningsvis. UFC Akademi dominerade matchbilden och skapade flera fina målchanser men bollen ville inte in. Istället kom Notviken in i matchen och med minuten kvar av den första halvleken nickade Daniel Öman in ledningsmålet på en hörna för gästerna.

Notviken gjorde det ännu tuffare för UFC Akademi redan efter sju minuter in i den andra. Då gjorde nämligen Jonatan Pantzare 2-0 för gästerna och efter det kunde inte hemmalaget resa sig. Man försökte och försökte men lyckades aldrig hitta de riktigt farliga målchanserna och UFC Akademi inkasserade den andra förlusten för året.

UFC Akademi – Notvikens IK 0-2 (0-1)