SHARE
Simon Mårtensson skriker ut sin glädje efter sitt 2-0-mål. I bakgrunden Leo Englund. Foto: Jan Hofverberg

Som fotbollsintresserad Umeå-bo har jag följt Umeå FC sedan jag var en liten grabb. Det har alltid varit än ära för mig att bara få dra på mig tröjan och representera Umeå FC. Inte trodde jag att jag skulle få göra det i hela 10 år och 215 matcher. Detta är något jag alltid kommer vara stolt över.

Det finns många fantastiska minnen när jag ser tillbaka på min tid i klubben. Avancemanget till Superettan, segrar vi tagit, mål jag har kunnat bidra med. Men också en massa fantastiska minnen utanför planen med lagkamrater och personer i och runt föreningen. Det har gjort det enkelt att motivera dessa 10 år. Det har gjort det enkelt att lägga ner så mycket tid på träningar och resor. Det har gjort det enkelt att fortsätta trots att jag många gånger tidigt i min karriär var skadeförföljd och tvingades sitta på sidan. Därför vill jag rikta ett stort tack till samtliga personer i och runt föreningen.

Efter dessa 10 år i klubben känner jag dock behovet av att göra något annat just nu. Att få en liten annan vardag som inte är uppbunden av träningar och matcher. Motivationen finns inte riktigt för mig just nu på samma sätt som tidigare. Därför tackar jag för mig. Detta beslut kommer dock inte hindra mig från att supporta laget i den fortsatta jakten på spel i högre divisioner framöver.

Tack och Forza FC!

/Simon Mårtensson