Umeå FC Akademi vann lätt över Lycksele IF under onsdagen. Siffrorna skrevs till 6-2 och ännu en gång briljerade målkungen Viktor Kamf med ett hat-trick.

UFC Akademi var för starka för Lycksele IF som inte hängde med i första halvlek.
Viktor Kamf gav hemmalaget ledningen i den 8:e minuten och fem minuter senare gjorde han mål igen.

UFC Akademi utökade till 3-0 genom Max Wolf-Watz i den 19:e minuten.
Med tre minuter kvar av den första halvleken gjorde Hugo Westerberg ett drömmål.

Hemmalaget gick in till den andra halvleken med 4-0-ledning men tillät bortalaget växa in i matchen som kunde göra två snabba mål.

UFC Akademi tog över matchen igen och utökade sin ledning återigen genom Viktor Kamf och Jacob Ottosson på en straff.

– Det var en rolig match och det är svårt att vara besviken när man vinner med 6-2, säger UFC Akademi-tränaren Jörgen Sundberg som berömmer Max Wolf-Watz för en fin prestation.

Viktor Kamf stod för tre mål i dagens match och totalt har han gjort tolv mål på nio matcher säsong 2018.
– Vi började matchen bra men vi släppte in enkla mål i den andra halvleken. Jag missade tyvärr mycket chanser tycker jag, men jag är nöjd att jag ändå kunde göra tre mål, säger matchens lirare Viktor Kamf och avslutar:
– Jag måste bli mer effektiv.

Umeå FC Akademi – Lycksele IF 6-2 (4-0)
Målen: 1-0 (8) Viktor Kamf, 2-0 (13) Viktor Kamf, 3-0 (19) Max Wolf-Watz, 4-0 (42) Hugo Westerberg, 4-1 (54) Filose Irakoze, 4-2 (60) Kabbah Sayon, 5-2 (67) Viktor Kamf, 6-2 (90) Jacob Ottosson