Umeå FC Akademi besegrade Sandviks IK i hemmapremiären med hela 7-0 där Victor Kamf gjorde hattrick.

Umeå FC Akademi var det bättre laget under hela matchen och tvingade Sandvik att koncentrera sig i försvarsspelet. Redan efter 11 minuter tog UFC Akademi ledning genom Albin Näslund. UFC Akademi hade chans att utöka på ett straff men Yoel Embaye missade straffet.
Men Embaye kunde reparera misstaget och gjorde 2-0 till hemmalaget innan pausvilan.

I den andra halvleken fortsatte UFC Akademi vara offensiva och gav inte Sandvik någon chans.
3-0-målet kom efter 40 minuter genom Victor Kamf.
Efter det så orkade Sandvik inte mer och de fick se hemmalaget göra mål efter mål.
Emil Johansson gjorde 4-0-mål och det var ett riktigt fint mål, han tog ner bollen snyggt och dundrade in bollen utanför straffområdet.
Yoel Embaye levererade sedan en fin pass till Victor Kamf som gjorde 5-0.
Ushindi Yermos hade nyss kommit in när han dribblade förbi målvakten och gjorde 6-0 och 7-0-målet kom genom matchens lirare Victor Kamf som också fick dribbla målvakten och rullade in bollen.

UFC Akademi-tränare Jörgen Sundberg är nöjd med lagets insats i hemmapremiären.
– Jätteroligt att vi kunde göra sju mål och vi gav oss aldrig utan vi spelade vår spel i 90 minuter, säger Sundberg som berömmer hela laget för en fin insats.

Matchens lirare Victor Kamf stod för tre mål mot Sandviks IK.
– Det känns riktigt bra att komma igång starkt i år och skönt också med att få komma igång med målskyttet, säger Kamf.

Umeå FC Akademi – Sandviks IK 7-0 (2-0)
Målen: 1-0 (11) Albin Näslund, 2-0 (30) Yoel Embaye, 3-0 (49) Victor Kamf, 4-0 (59) Emil Johansson, 5-0 (60) Victor Kamf, 6-0 (79) Ushindi Yermos, 7-0 (86) Victor Kamf.