Umeå FC Akademi föll med 0-3 när tabellettan Ytterhogdals IK kom på besök på lördagen.
–Vi tappade lite struktur i vårt presspel, säger tränaren Edvin Erfanian.

Umeå FC Akademi hade två raka segrar inför lördagens möte mot Ytterhogdal och den tredje segern kom inte och istället blev det en tung förlust.
Gästerna inledde matchen bäst och kunde ta ledningen ganska tidigt efter ett fint anfall.
UFC hade svårt att skapa chanser de första tio mot ett starkt och stabilt Ytterhogdal som inte bjöd på så mycket.
Men hemmalaget växte in i matchen och skapade lägen för att kvittera men den första halvleken slutade 0-1 till bortalaget.
– Vi skapade några chanser men vi lyckades inte riktigt göra dem till jätte farliga lägen tyvärr, säger Edvin Erfanian.

I den andra pressade hemmalaget på men hade svårt att komma till avslut och gästerna kunde i den 73:e minuten utöka ledningen till 0-2 genom Sumaili Cissa.
UFC försökte studsa tillbaka men utan att få utdelning och Ytterhogdal satte spiken i kistan när David Kuba-Kuba gjorde 0-3.

Tränaren Edvin Erfanian är trots förlust nöjd att laget kunde prestera bra mot serieledarna.
– Vi tappade lite struktur i vårt presspel och de första tio är vi inte riktigt med. Men det är positivt att vi kan stå upp mot serieettan och skapa några chanser.

I nästa omgång (den 24 maj) väntar tabelljumbon Kramfors-Alliansen på bortaplan.