När Umeå FC går till anfall är det Bbakka som gäller.
Ändå går laget starkt framåt i toppen av norra fotbollsettan.
– Vi jobbar hårt och det börjar ge resultat, säger Umeå FC-anfallaren Alexis Bbakka som var bäst på plan mot Sandviken.

Umeå FC:s anfallsspel var bländande i första halvlek.
Samarbetet mellan Simon Mårtensson och Alexis Bbakka blir allt bättre.
Först gjorde Simon Mårtensson 1-0 på en perfekt framspelning från just Alexis Bbakka som på liten yta nere till vänster utanför offensivt straffområde lyckades skicka in bollen till Simon Mårtensson. Anfallskollegan mötte bollen med sin högerfot och vinklade in den i den bortre delen av målet.
– Jag älskar att göra mål men frågan om det inte är ännu bättre med framspelningar, sade Alexis Bbakka efter matchen.

Några anfall senare såg det ut som att Simon Mårtensson skulle få betala tillbaka till sina anfallspartner men där det dock saknades skärpa i avslutet.
Men det ändå bara fem minuter till dess att Alexis Bbakka skulle få uppleva hur skönt det är att göra mål.
– Det kom ett perfekt inlägg från Henrik (Millbert) och det gick inte att missa, sade Bbakka,
Efter en halvtimmes spel var det 3-0 till Umeå FC som mer eller mindre hade punkterat matchen efter en av säsongens absolut bästa halvlekar.

I andra halvlek försökte Sandviken väcka liv i matchen men alla försök visade sig vara förgäves.
Umeå FC:s starka första halvlek tog luften ur Sandviken.
Och det var också som gjorde att Alexis Bbakka tvingades lämna matchen efter drygt 80 minuters spel när han själv tappade luften efter att ha blivit hårt uppvaktad i ryggen av en Sandvikenspelare.
– Men det är ingen fara, var Bbakkas lugnande besked efter matchen.